Femmazing feesten.

een begrip in de Queer (lhbt+) scene

femmazing feesten, een begrip in de lesbische scene

Lets party!
Wij organiseren regelmatig diverse feesten en festivals specifiek voor Queer (lhbt+) vrouwen. Wij doen dit bij verschillende (top) locaties door heel Nederland en België.

Locaties
Femmazing probeert zich op zoveel mogelijk manier te onderscheiden, dus ook qua locatie. Wij vinden het belangrijk dat onze feesten plaatsvinden op unieke en inspirerende locaties. Of dit nu een onwijs luxe loft is, een hippe discotheek of een toffe beachclub, zolang de locatie maar inspirerend is en een unieke ervaring voor onze gasten biedt.

Doelgroep en doel
​ ​ Elke Queer (lhbt+) vrouw is welkom op onze vrouwenfeesten en festivals. Wij denken niet in hokjes of groepen. Als je ervan houdt om los te gaan op de heerlijke beats van onze vrouwelijke DJ's en om samen met andere Queer vrouwen tot in de late uurtjes te feesten, dan ben je bij Femmazing aan het juiste adres! Het doel van onze feesten en festivals is om elke Queer vrouw zichzelf te laten zijn, een geweldige ervaring met gelijkgestemden te geven en om samen vele mooie herinneringen te creëren.