Femmazing feesten.

een begrip in de lesbische & biseksuele (lhbt+) scene

femmazing feesten, een begrip in de lesbische scene

Lets party!
Wij organiseren regelmatig diverse feesten specifiek voor lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen. Wij doen dit bij verschillende (top) locaties door heel Nederland en België.

Locaties
Femmazing probeert zich op zoveel mogelijk manier te onderscheiden, dus ook qua locatie. Wij vinden het belangrijk dat onze feesten plaatsvinden op unieke en inspirerende locaties. Of dit nu een onwijs luxe loft is, een hippe discotheek of een toffe beachclub, zolang de locatie maar inspirerend is en een unieke ervaring voor onze gasten biedt.

Doelgroep en doel
​ ​ Elke lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouw is welkom op onze vrouwenfeesten, wij denken niet in hokjes, of groepen. Als je er van houdt om los te gaan op de heerlijke beats van onze DJ's en om samen met andere vrouwen tot in de late uurtjes te feesten, dan ben je bij onze feesten aan het juiste adres! Het doel van onze feesten is om lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen een geweldige ervaring met gelijkgestemden te geven, en om samen vele mooie herinneringen te creëren.

event kalender.

We zijn hard aan het werk, ook al voor 2024!

Wil jij ook in 2024 samen met andere vrouwen dansen en feesten.

Hou dan Femmazing in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief.

  • 24/ 7
  • Wereldwijd
Meer informatie