Femmazing feesten.

een begrip in de Queer (lhbt+) scene

femmazing feesten, een begrip in de lesbische scene

Lets party!
Wij organiseren regelmatig diverse feesten en festivals specifiek voor Queer (lhbt+) vrouwen. Wij doen dit bij verschillende (top) locaties door heel Nederland en België.

Locaties
Femmazing probeert zich op zoveel mogelijk manier te onderscheiden, dus ook qua locatie. Wij vinden het belangrijk dat onze feesten plaatsvinden op unieke en inspirerende locaties. Of dit nu een onwijs luxe loft is, een hippe discotheek of een toffe beachclub, zolang de locatie maar inspirerend is en een unieke ervaring voor onze gasten biedt.

Doelgroep en doel
​ ​ Elke Queer (lhbt+) vrouw is welkom op onze vrouwenfeesten en festivals. Wij denken niet in hokjes of groepen. Als je ervan houdt om los te gaan op de heerlijke beats van onze vrouwelijke DJ's en om samen met andere Queer vrouwen tot in de late uurtjes te feesten, dan ben je bij Femmazing aan het juiste adres! Het doel van onze feesten en festivals is om elke Queer vrouw zichzelf te laten zijn, een geweldige ervaring met gelijkgestemden te geven en om samen vele mooie herinneringen te creëren.

event kalender.

24 Juli 2023 - Femmazing Roze Maandag Tilburg.

Het grootste indoor Queer Feest van Roze Maandag! 🌈

Femmazing & Sidechick slaan de handen ineen en organiseren samen het grootste (indoor) queer feest van Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis.

Verwacht de beste vrouwelijke DJ's, het heetste entertainment, and much much more!

Let op: speciaal voor Roze Maandag openen wij de deuren voor niet alleen vrouwen, maar ook voor al je Queer friends.

Geloof ons, hier wil jij zeker bij zijn! 👀

Met 2 (indoor) area’s en als kers op de taart een buitenprogramma als pre-party, slaan we de plank niet mis en verwachten wij enorme drukte tijdens de online ticketverkoop. 🥳

 • 24 juli 2023 | 21:00 - 03:00
 • PKHS TIlburg - Heuvelring 94, 5038 CL Tilburg
Meer informatie Tickets
5 Augustus 2023 - Femmazing Pride @ Amsterdam.

Op zaterdag 5 augustus vaart Femmazing samen met Pink ladies on stage voor de eerste keer mee met de Canal Parade 2023. Wil jij met ons meevaren? Helaas zijn op dit moment alle tickets verkocht. Mochten er op een later tijdstip toch nog tickets vrij komen zullen wij dit vermelden op onze website.

Het thema dit jaar is #YouAreIncluded. Met dit thema laten we de wereld zien hoe uniek Amsterdam is, dat iedereen ertoe doet en dat we samen strijden voor een veilige toekomst.

Femmazing wil tijdens Amsterdam Pride 2023 strijden voor een veilige toekomst voor alle vrouwen. Stel je een gendergelijke wereld voor. Een wereld vrij van vooroordelen, stereotypen en discriminatie. Een wereld die divers, rechtvaardig en inclusief is. Een wereld waar verschil wordt gewaardeerd en gevierd. Samen kunnen we de gelijkheid van vrouwen smeden. Samen kunnen we het allemaal. We komen van ver en geven met ons thema #WhereAllWomenAreIncluded dan ook mede aandacht voor LGBTQ+ vrouwen die onze geschiedenis en leven tot nu toe al hebben veranderd. Een ode aan deze vrouwen, een ode aan alle vrouwen!

Het wordt daarnaast natuurlijk een geweldig feest zoals je van Femmazing gewend bent. Met verschillende DJ's, showgirls en een diverse mix van 100 geweldige vrouwen wordt het een dag om nooit meer te vergeten.

 • 5 Augustus 2023
 • Amsterdam
Meer informatie
27 Augustus 2023 - Femmazing's Pop-up Summer Drinks and Food @ IJland.

Femmazing's Pop-up Summer Drinks and Food.

Wat mag jij verwachten? Cocktails, (en andere drankjes natuurlijk) Zon, Waterlounge At IJland Amsterdam, verschillende Foodstandjes met heerlijk eten en voor ieder wat wils (inclusief vegan en glutenvrije opties), Muziek met DJ's, een paar honderd vrouwen en heel veel gezelligheid! Be there!

Alle kaartjes gaan er uit voor 10 euro per stuk en er is beperkte capaciteit.

Zien we jou daar?

Liefs Femmazing ❤

 • 27 Augustus 2023
 • Tt vasumweg 171, Amsterdam
Meer informatie Tickets
7 Oktober 2023 - Femmazing 90/00's @ Melkweg Amsterdam.

Voor het eerst staan wij in de Melkweg in Amsterdam. Verwacht al je guilty pleasures uit je jeugd en zing mee tot in de vroege uurtjes.

Dit wil je niet missen, koop je super early tickets vanaf 20 juli 12:00 uur.

 • 7 Oktober 2023
 • Melkweg Amsterdam
Meer informatie Tickets
25 November 2023 - Femmazing Winterfestival @ IJland.

Pre-register via: https://prereg.eventix.tech/j0EtP en koop je super early bird nog voordat de officiele ticketsale start (21-08-2023)

Remember our Pinksterfestival? We are doing that all over again maar dit keer volledig in winter/kerst stijl!

Be ready voor HET vrouwen winterfestival van 2023 en zet 25 november 2023 met grote letters in je agenda.

Dit wordt een onvergetelijk festival met de beste female DJ's de mooiste danseressen, meerdere area's en muziekstijlen, een echte Femmazing Kerstmarkt, food, lounge, op een van de vetste locaties in Amsterdam IJland!

Alle area's zijn binnen en het waterterras is ook volledig dicht gemaakt en verwarmd.

Verwacht maar liefst 5 Area's vol met duizenden vrouwen! 😍

 • 25 November 2023
 • Tt vasumweg 171, Amsterdam
Meer informatie Pre Register Tickets
We zijn hard aan het werk, ook al voor 2024!

Wil jij ook in 2024 samen met andere vrouwen dansen en feesten.

Hou dan Femmazing in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief.

 • 24/ 7
 • Wereldwijd
Meer informatie